Software

Van der Waaij Software ontwikkelt programmatuur voor het MKB. De programmatuur die wordt gemaakt is geschikt voor verwerking op pc-netwerken.

Bij de ontwikkeling staat de positie van de klant centraal. De klant heeft bij de ontwikkeling grote invloed op de opbouw van de schermen en de wijze waarop gegevens worden ingevoerd en informatie op het beeldscherm wordt getoond. Ook wordt gelet op de mogelijkheid om barcodescanners in het proces op te nemen.

Van der Waaij Software levert geen standaard pakket. Ieder bedrijf is namelijk anders en ieder bedrijf wil zich onderscheiden. Automatisering dient hierbij een ondersteunende rol te spelen. Het is echter niet zo dat van ‘nul’ af moet worden begonnen. Van der Waaij Software heeft op verschillende terreinen projecten gerealiseerd. Deze kennis en programmatuuronderdelen kunnen worden gebruikt om nieuwe oplossingen te realiseren. Daarnaast ziet Van der Waaij Software het als een uitdaging om op nieuwe terreinen oplossingen te bedenken en te realiseren.

Bij de ontwikkeling van de software wordt extra aandacht geschonken aan de performance, omdat binnen een realtime omgeving iedere seconde belangrijk is.

Op de volgende terreinen of gebieden zijn de toepassingen gerealiseerd:

1992 – Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Van der Waaij Software.